top of page

Ademwerk

Heb jij soms of regelmatig last van:

  • Onrust

  • Slecht slapen

  • Lichamelijke klachten

  • Trauma’s

  • Terugkerende (gedachten- of gedrags-) patronen

  • Onverwerkt verdriet

  • Burn-out klachten

 

Herken jij het gevoel van ‘niet lekker in je vel zitten’?

Ademwerk geeft lucht en ruimte!

Stel je voor dat jij de zee bent. In jou bevinden zich prachtige elementen zoals kleurrijk koraal, vissen en schelpen. Maar er is soms ook ‘rommel’ zoals plastic en olie. Deze ‘rommel’ kan jou er van weerhouden om je mooie zelf te zijn.

ademwerk.JPG

Alles wat je mee maakt, krijgt een plekje in je lichaam. Sommige gebeurtenissen in je leven kunnen hierdoor klachten veroorzaken. De stress van een gebeurtenis kan zodanig een plek in je lichaam innemen dat het energie blokkeert. Met ademwerk kun je deze verstoring van je energie, oftewel de ‘rommel’ in de zee, effectief verhelpen.

 

Een sessie start met een “bodyscan”. Liggend of zittend voel je bewust elk deel van je lichaam om te ervaren hoe het er mee is gesteld. Hierna wordt je begeleid naar een verbonden ademhaling.

Energie komt door deze hoge en volle ademhaling in beweging, veroorzaakt een golfstroom en neemt geblokkeerde energie mee. De ‘rommel’ komt vanzelf boven drijven en mag tijdens de sessie verwerkt worden. Je mag loslaten wat er losgelaten kan worden.

Tijdens de sessie kun je verschillende lichamelijk sensaties ervaren, je kunt beelden of herinneringen krijgen. Dit is onderdeel van je proces en van voorbijgaande aard. Na afloop voel je een diepe ontspanning.

Praktische informatie:

De kosten voor een sessie bedragen € 95, -.

Boek je meteen voor 6 sessies, dan betaal je geen €570,00 maar €560,00.

Ademwerk wordt gegeven op verschillende locaties in Dordrecht. Neem contact op via het formulier of telefonisch voor meer informatie.

Ademwerk wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Draag tijdens een sessie makkelijk zittende kleding. 

Eet van te voren niet te zwaar.

bottom of page