top of page

los in dans ouderen

Niet meer piepjong in het lichaam? Af en toe vergeetachtig? Af en toe eenzaam? Wel jong in het hart en zin om te bewegen?

LOS in dans is het antwoord!

Er verschijnen in de media steeds meer artikelen, onderzoeken en filmpjes over het belang van bewegen. Bewegen is noodzakelijk voor iedereen en zeker wanneer je wat ouder wordt.

Met LOS in dans hebben we al deze fysieke voordelen in een pakket. Daarnaast stimuleert dansen de creativiteit en dus de geest. Door samen te dansen ontmoet je andere, gelijkgestemden. Hierdoor is de drempel om te bewegen laag en het plezier groot.

Be mine fotografie (5)b.jpg

Tijdens de dansles kan er door de hele ruimte gedanst worden. Er wordt in de basis gewerkt vanaf de stoel. Is iedereen voldoende opgewarmd en mobiel, dan kan er staand gedanst worden. Er wordt in de les gebruik gemaakt van verschillende thema’s, muziek, stijlen, verbeelding en materialen. Er is ruimte voor aangeleerde dansen alsook voor improvisatie. De les start met een opwarming en eindigt met een rustige afsluiting om daarna soepel en actief en met een glimlach op het gezicht de rest van de week in te gaan!

los in dans ouderen

       Kosten:

  • Losse les: €7,50

  • Proefmaand:  €17,50

  • Maandelijks: €35,00 p.m.

  • partner abonnement: €60,00 (2 pers.)

Voor meer informatie neem contact op via het contact formulier of telefonisch

Heeft u als Zorgorganisatie interesse in LOS in dans? LOS in dans is er ook voor lessen in company, gericht op mensen met dementie en Alzheimer. Neem dan contact op via het contactformulier of telefonisch!

Be mine fotografie (9)b.jpg
bottom of page